Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

The Silver Dry Shampoo 200 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

The Silver Dry Shampoo 200 ml

BUDGIE

Denne sølvtørrsjampoen fikser alt! Den gir tekstur og volum og løfter håret ved røttene, samtidig som de lilla pigmentene nøytraliserer gule toner og gjør kjølige toner enda kjøligere.
103,20 kr
129 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
The Silver Dry Shampoo
p94001054
v94001055
BUDGIE
NOK
103.2

Omtaler

Rebekka | 09-01-2020
Denne var overraskende bra! Første gang jeg prøvde den holdt jeg den for nært hodet, og endte opp med en lilla flekk. Heldigvis kunne jeg bare "massere" det vekk. Jeg bruker den til styling, fordi den gir en veldig matt og fin grånyanse. Den har en god tørrshampoo effekt, men i og med at håret får så mye volum og tekstur, så anser jeg den mer som et stylingprodukt. Så selv om den er blitt en av mine top 3 tørrshampoo, så bruker jeg den f.eks. ikke i nyvasket hår. Jeg er bittelitt skuffet over prisen, ettersom den ikke varer så veldig lenge.

Mer Informasjon

Denne sølvtørrsjampoen fikser alt! Den gir tekstur og volum og løfter håret ved røttene, samtidig som de lilla pigmentene nøytraliserer gule toner og gjør kjølige toner enda kjøligere. Daglig pleie og styling for blondt, farget, grått og sølvgrått hår. Scent of Truly Peach.
Brukes i tørt hår. Rist flasken og spray hårrøttene fra 15–20 cm avstand for en touch av sølv. Masser inn i hodebunnen og form håret. ★★★ Bruk fingertuppene eller føner for å style håret til nye høyder!
Butane, Isobutane, Propane, Alcohol Denat., Oryza Sativa (Rice) Starch, Silica, Isopropyl Myristate, Cetrimonium Chloride, CI 77007, Parfum, Limonene, Benzyl Salicylate, Linalool, Citronellol.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331