Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Styling Powder
Styling Powder

Styling Powder

Björn Axén

En tørrshampo i sprayform som absorberer fett fra håret og hodebunn samt gir varig hold og volum.
145 kr
Styling Powder
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Anniken | 02-03-2018
Dette er den beste trørrshampoen jeg har prøvd. Den gir masse volum og frisker opp håret uten at det blir "seigt" som jeg har opplevd med de fleste andre tørrshampoer.
Andrea Haug | 07-03-2016
Helt syk god tørrshampo!! Lukten er veldig behagelig og har flere gangske blitt kommentert på at håret mitt lukter nystylet når jeg bruker dette produktet. Duften kan beskrives som en lun blomst men litt sødme og intensiteten er veldig behagelig. Gir masse volum og alt i alt gjør det den lover å gjøre!

Mer Informasjon

En tørrshampo i sprayform som absorberer fett fra håret og hodebunn samt gir varig hold og volum. Den er perfekt når du ikke rekker å vaske håret, eller når du er på farten og trenger en rask oppkvikker.
Sprayas i hårbotten.
Butane, Propane, Alcohol Denat, Solanum Tuberosum (potato) starch, Aluminum Starch ctenylsuccinate, Aqua, Cocotrimonium, Methosulfate, Hydrated Silica, Parfum.
Volum:200 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331