Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

LEAVE-IN TREATMENT BB Cream

LEAVE-IN TREATMENT BB Cream

Lernberger Stafsing

Leave-in treatment BB Cream er en pleiende leave-in-krem som motvirker kruset hår og gir naturlig glans. Den reparerer, fukter og beskytter håret og glatter hårets skjellag.
229 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
LEAVE-IN TREATMENT BB Cream
p913146
v44268431
Lernberger Stafsing
NOK
229

Omtaler

Line | 15-03-2018
Et must for tørt og slitt hår! Alltid hatt ekstremt tørt og flokete hår, men denne gjør underverker! Den samler sammen de slitte tuppene, gir godt med næring og naturlig glans til håret. Fantastisk produkt med høy kvalitet!
Hanna Lærum | 22-02-2017
Elsker denne. Får kjempe glatt hår når jeg har i denne. Har normalt til tørt hår, så ta føler det ikke tørt ut mer. Veldig bra produkt.
Victoria Fæste | 25-08-2016
Blitt en nødvendighet til mitt slitte og behandlede hår. Lukter herlig og gjør godt <3

Mer Informasjon

Leave-in treatment BB Cream er en pleiende leave-in-krem som motvirker kruset hår og gir naturlig glans. Den reparerer, fukter og beskytter håret og glatter hårets skjellag. BB Cream har også varme- og fargebeskyttende virkning og passer for alle hårtyper som trenger ekstra fuktighet, kontroll og pleie. Produktet inneholder blant annet vitamin F, som har en vitenskapelig bevist evne til å styrke hårstråene og bevare farge. Duft: neroli, mandarin, fersken, orkidé, rose, kirsebær, mandel, sjasmin, tonkabønne, vanilje, sandeltre og musk.
Påfør ønsket mengde i fuktig hår. Arbeid inn med fingrene eller med en kam. Føn eller la lufttørke.
Volum:150 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331