Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Hairspray Strong Hold Travelsize

Hairspray Strong Hold Travelsize

Lernberger Stafsing

Gir håret kraftig, lett og langvarig støtte uten at det føles stivt eller klebrig. Med silke- og hveteproteiner som styrker og bygger opp håret og øker elastisiteten.
89 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Hairspray Strong Hold Travelsize
p066588
v87617478
Lernberger Stafsing
NOK
89

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Gir håret kraftig, lett og langvarig støtte uten at det føles stivt eller klebrig. Med silke- og hveteproteiner som styrker og bygger opp håret og øker elastisiteten. Fikserende og antistatisk. Inneholder UV-beskyttelse og gir håret glans. Lett å børste ut og etterlater ingen rester. - parabenfri - UV-beskyttelse - antistatisk - lang holdbarhet -LS Supercomplex Anbefales for alle hårtyper. Tips: Spray litt på hver lokk når du krøller håret for ekstra hold og holdbarhet. Duft: bergamott, pære, eple og vanilje.
Volum:80 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331