Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Hair Oil

Hair Oil

KICKS Beauty

KICKS ultralette hårolje fukter, styrker og gir næring til håret. Vi har valgt å lage en blanding av arganolje og abyssinian olje (oljefraet blomsterfrø).
119 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Milla | 26-11-2016
Fantastisk hårolje! Jeg har prøvd det meste i ulike prisklasser, og er såå fornøyd med denne! Har ganske tykt og langt hår, som lett blir krusete og tørt, spesielt i vintertid. Tok denne på når håret nesten var tørt, og resultatet ble mykt og glansfult hår. Mitt tips er at man ikke må være redd for å ta i, jeg brukte vel 4-5 pumper for å oppnå best resultat. Kan virkelig anbefales!
Camilla Ahwazi | 19-02-2016
Veldig deilig, lett og velluktende produkt!
MVS | 11-02-2015
God olje med en helt nydelig lukt. :)

Mer Informasjon

KICKS ultralette hårolje fukter, styrker og gir næring til håret. Vi har valgt å lage en blanding av arganolje og abyssinian olje (oljefraet blomsterfrø). Sammen gir disse to en lys og frisk olje som bokstavelig talt bare forsvinner inn i håret og etterlater en superglatt følelse og vakker glans. Inneholder også UV-og varmebeskyttelse.
Fordelen liten mengde i tørt eller gjernefuktig hår. Fokuser på tørre lokker og hårtupper.
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331