Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Coco-Nuts Hot Oil Hair Treatment Hair Mask

Coco-Nuts Hot Oil Hair Treatment Hair Mask

Starskin

COCO-NUTS™ nærende maske med varm olje Den ULTIMATE forsjampo med varm olje som inneholder Moder Naturs BESTE NÆRINGSSTOFFER og tidstestet ayurvedisk herbologi!
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Coco-Nuts Hot Oil Hair Treatment Hair Mask
p90087557
v90087558
Starskin
NOK
99

Omtaler

Charlotte | 19-05-2019
Fin maske å ha med på reise f.eks. Litt knotete å få ut produkt, vil anbefale å helle det i en bolle. Håret ble veldig mykt etterpå, men må vaske grundig et par ganger for å få ut all oljen.
Mai | 06-10-2018
Tror det er like greit (og mye billigere) å bruke virgin kokosolje fra butikken hvis man vil gjøre en kokosolje hair treatment. Det var knotete å påføre den flytende oljen i håret ved å helle fra pakken. En del endte opp på gulvet fordi jeg prøvde å helle det i håndflaten for så å påføre. Det var vanskelig å få riktig mengde i hånda. Kjøper ikke denne igjen. Kan ikke si at jeg merket noe forskjell på håret heller.

Mer Informasjon

COCO-NUTS™ nærende maske med varm olje
Den ULTIMATE forsjampo med varm olje som inneholder Moder Naturs BESTE NÆRINGSSTOFFER og tidstestet ayurvedisk herbologi! Virgin kokosnøtt er VITENSKAPELIG BEVIST (Princeton University) som den ENESTE naturlig olje som trenger helt inn i hårstrået slik at dette repareres INNENFRA OG UT.
Varm opp, påfør håret og bruk en varmebevarende hette for at ingrediensene skal trenge MAKSIMALT inn. Håret virker yngre og mykere, sterkere og mer volum. Og det får en glans som det aldri før har hatt!
Slik gjør du:
1. Varm opp hårmaskeemballasjen uten å åpne den i en mikrobølgeovn i 20 sekunder. Eller la den ligge uåpnet i en mugge med varmt vann i 30 sekunder.
2. Vent til emballasjen har blitt nedkjølt, slik at du kan ta på den. Klipp langs den stiplede linjen. Masser den varme oljen inn i tørt hår og hårbunn, fra røttene til tuppene..
3. Dekk til med hetten som følger med. La virke i minst 20 minutter. TIPS: For de aller beste resultater, la virke over natten.
4. Skyll to ganger med en klarnende sjampo, og eventuelt med en balsam.
Anbefalt bruk:
En til to ganger i uken. Brukes med en gang etter åpning. Passer for normalt, tørt og farget hår. Varmebevarende hette følger med.
Forsiktig: Varmt! For høy varme kan føre til lekkasje. Kun for utvortes bruk. Unngå kontakt med øynene. Hvis kontakt med øynene, skyll med vann. Oppbevares utilgjengelig for barn. Oppbevares på et kjølig, tørt sted, og ikke i direkte sollys.
Ingredienser i COCO-NUTS™ nærende maske med varm olje: Kokosnøttolje (Cocos Nucifera), jojobakjerneolje (Simmondsia Chinensis), olje av kjempenattlys (Oenothera Biennis), olje av steinnypefrukt (Rosa Canina), baobabfrøolje (Adansonia Digitata), frøolje av agurkurt (Borago Officinalis), palmeroseolje (Cymbopogon Martini), frøolje av Plukenetia Volubilis, olje av rosmarinblad (Rosmarinus Officinalis), fruktolje av tindved (Hippophae Rhamnoides, limonen, geraniol, linalool.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331