Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Members Only! 50% på Dolce & Gabbana Light Blue Edt 50ml & 50% på Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara Black. 

Botanicals Smooth Ritual Masque 200 ml

Botanicals Smooth Ritual Masque 200 ml

Loreal

Hårkur til uregjerlig hår. Find your hair’s smoother nature Botanicals-serien er utviklet for deg som ønsker hårpleieprodukter med spennende ingredienser av naturlig opprinnelse.
119 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Botanicals Smooth Ritual Masque 200 ml
p89342723
v89342724
Loreal
NOK
119

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Hårkur til uregjerlig hår. Find your hair’s smoother nature Botanicals-serien er utviklet for deg som ønsker hårpleieprodukter med spennende ingredienser av naturlig opprinnelse. Avanserte formler til forskjellige hårtyper. Konsistenser og dufter som appellerer til sansene. Denne hårpleierutinen er beriket med oljer fra camelina, soya og kokos og glatter ut uregjerlig hår og gjør det lett å gre. For et velpleiet og vakkert hår som er lettere å kontrollere. Fordel produktet i vått hår etter sjamponering menfør balsam. La hårkuren virke i 3 minutter og nyt den friske, eksotiske duften. Skyll ut. Avslutt med å fordele balsam i lengder og spisser for optimal pleie. Skyll ut. Uten silikon og fargestoffer.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331