Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Curl & Blow-Dry Brush FSC
SUPERSALE 30% på SALGS-prisen

Curl & Blow-Dry Brush FSC

KICKS Beauty

30 mm. Kicks eksklusive føn- og stylingbørste med patentert Maxi Flow design og en kombinasjon av nylon og svinebust gir perfekt grep og raske, profesjonelle resultater.
87,15 kr249 kr

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

30 mm. Kicks eksklusive føn- og stylingbørste med patentert Maxi Flow design og en kombinasjon av nylon og svinebust gir perfekt grep og raske, profesjonelle resultater. Børstehodet er belagt med tourmalin, noe som gjør at det blir raskt oppvarmet, sprer varmen jevnt og holder lenge på varmen. Det gir effektiv føning og reduserer faren for varmeskader. Svinebusten pleier håret og gir et friskt, glatt og blankt resultat. Gummiringen på håndtaket gjør det lettere å rotere børsten. Skaftet er laget i FSC-merket tre
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331