Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Black Opium Hair Mist 30 ml

Black Opium Hair Mist 30 ml

Yves Saint Laurent

Mist som kan brukes i tørt eller vått hår: "BLACK OPIUM-kvinnen er selvsikker og dristig og legemliggjør den nye ånden av Yves Saint Laurent.
415 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ratchanok | 15-12-2018
Ikke så veldig mild mtp å være hair mist, litt sterk duft ellers lukte veldig godt 😊

Mer Informasjon

Mist som kan brukes i tørt eller vått hår: "BLACK OPIUM-kvinnen er selvsikker og dristig og legemliggjør den nye ånden av Yves Saint Laurent. Fri og selvsikker uttrykker hun en glamorøs, men likevel uforskammet femininitet. Alltid på leting etter nye opplevelser, vil ingenting kunne stoppe henne. Hun parfymerer sensuelt håret og etterlater seg en herlig duft der hun ferdes Den lette og mørke duften laget av energigivende svart kaffe og feminine lette blomster er nå tilgjengelig i en forskjønnende hair mist beriket med arganolje"
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331