Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Siste sjansen! 20% på foundation, primer, pudder og concealer. 

Palette 5 Couleurs 02 Tonka Imperiale
Palette 5 Couleurs 02 Tonka Imperiale

Palette 5 Couleurs 02 Tonka Imperiale

Guerlain

En må-ha-palett med øyenskygger som gir deg akkurat den looken du er ute etter.
635 kr
02 Tonka Imperiale

Omtaler

Linn | 04-03-2018
Elsker Guerlains øyeskygger!!! Prisen er skyhøy, ja, men de er så pigmenterte at de holder i årevis (Hverken Dior, YSL, Lancome eller andre kan sammenliknes ift. holdbarhet).Trenger ikke andre øyeskygger hvis jeg har denne. Den sitter som et skudd gjennom hele dagen, og er så enkelt å legge på for et fantastisk resultat:)

Mer Informasjon

En må-ha-palett med øyenskygger som gir deg akkurat den looken du er ute etter. Paletten består av fem graderte farger i harmonerende fargetoner, som kan brukes alene eller lagvis for å oppnå alt fra naturlige til sotede øyne. Fargene gir både matt, satin eller metallisk finish, for større, vakrere og mer strålende øyne.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331