Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Siste sjansen! 20% på foundation, primer, pudder og concealer. 

Lingerie De Peau Foundation 03N Natural
Lingerie De Peau Foundation 03N Natural
Kampanje 20%

Lingerie De Peau Foundation 03N Natural

Guerlain

LINGERIE DE PEAU er en ultra-naturlig foundation med en formende og perfeksjonerende effekt, som smelter på huden og føles som den letteste silkesateng.
456 kr570 kr
03N Natural

Omtaler

Johanne | 02-05-2018
Dette er uten tvil den beste foundationen jeg har prøvd, og jeg har vært innom mye. Den legger seg lett på huden, og gir et glødende og naturlig resultat. Det er også mulig å bygge den opp til å bli mer dekkende, og den blir ikke kakete på samme måte som mange andre kan bli. I tillegg er det en stor pluss at den holder seg gjennom en hard treningsøkt - type Barrys bootcamp. Om du finner noe bedre enn denne, vær så snill å skrive en kommentar her så skal jeg prøve den.
Ingelin | 10-03-2018
Denne er helt fantastisk. Skiftet til Dior for å komme litt billigere unna, men måtte tilbake til denne. Den ligger så fint, og holder i timesvis. Dekker utrolig godt uten at huden føles tørr og stiv. Jeg kan ta på meg i ansiktet uten at sminken forsvinner. Min absolutte favoritt.
Fabiana | 06-03-2018
PERFEKT FOUNDATION. JEG ELSKER DEN PRODUKT

Mer Informasjon

LINGERIE DE PEAU er en ultra-naturlig foundation med en formende og perfeksjonerende effekt, som smelter på huden og føles som den letteste silkesateng. Ujevnheter viskes ut, mens den naturlige hudtonen fremdeles er gjennomskinnelig. Hudfargen fremheves strålende frisk med en utrolig naturlig, semi-matt og fløyelsaktig finish. SPF 20.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundeservice 955 10 331