Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Show More of You! Kjøp 2 få 20%, kjøp 3 få 30%. Gjelder Lancome, Urban Decay, YSL, Kiehl's & Biotherm.

Glowsetter Make Up Setting Spray 110 ml
Glowsetter Make Up Setting Spray 110 ml
Glowsetter Make Up Setting Spray 110 ml
ONLY AT KICKS

Glowsetter Make Up Setting Spray 110 ml

Glamglow

GLOWSETTER - Ready, Ready, Glow. Denne innstillingssprayen er inspirert av den vakre glansen fra Hollywood-stjernene - alltid sexy, aldri skinnende.
295 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Glowsetter Make Up Setting Spray
p89522977
v89522978
Glamglow
NOK
295

Omtaler

Linn | 10-07-2019
Søt duft er det eneste jeg likte med dette produktet. Gir ingen glød. Spruten er ujevn og det legger seg dråper i ansiktet som lager merker i sminken. Tørker ut sminken og fremhever rynker under øynene. Står ikke til forventningene etter selger rekommandasjon.
Helene | 07-05-2019
Merker ingen forskjell. Jeg trodde den skulle være bedre enn mac, men denne gjør ingenting annet enn å lukte vanilje.
Kine Chanel | 29-04-2019
Gir masse fuktighet og fester sminken bra! Et godt valg.

Mer Informasjon

GLOWSETTER - Ready, Ready, Glow. Denne innstillingssprayen er inspirert av den vakre glansen fra Hollywood-stjernene - alltid sexy, aldri skinnende. Den forfriskende innstillingssprayen holder på sminken mens du skjemmer bort huden din med en glitrende cocktail som øker huden din med mye fuktighet, pleie og næring. Ta den uunnværlige sprayen med deg i veske eller sminkeveske.Inneholder koffein som frisker opp trist og grå hud. Gir øyeblikkelig glød og utstråling takket være TEAOXI-komplekset med grønne, hvite og røde te, en blanding som bekjemper miljøstressorer. Resultatet er en fuktig, myk og behagelig hud. Anvendelse Hold flasken 10-15 cm vekk fra ansiktet og spray jevnt. Praktisk og perfekt for å forfriske gløden din. Glamtip: Oppbevar en ekstra flaske i kjøleskapet for en ultralydende makeup-spray Bruk den med GLOWSTARTER Mega Illuminating Moisturizer for den ultimate glød Fordeler Holder på sminke Gir øyeblikkelig glød Koffein frisker opp trist hud TEAOXI Complex Moisturizer and Softener Kan brukes hvor som helst og når som helst Øk huden med fuktighet, pleie og ernæring
Hold flasken 10-15 cm vekk fra ansiktet og spray jevnt. Praktisk og perfekt for å forfriske gløden din. Glamtip: Oppbevar en ekstra flaske i kjøleskapet for en ultralydende makeup-spray Bruk den med GLOWSTARTER Mega Illuminating Moisturizer for den ultimate glød
Volum:110 ml
Hudtype:Kombinert|Normal|Tørr
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331