Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Selfie Approved Gift Box
ONLY AT KICKS

Selfie Approved Gift Box

Glamglow

Dette GLAMGLOW julesettet består av tre dybderensende sheetmasker som øyeblikkelig gir huden din en detox samt fukt og glød. GLOWLACE gir ansiktet ditt fukt, energi og en naturlig glød.
175 kr
(Verdi:260kr)
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Selfie Approved Gift Box
p94004354
v94004355
Glamglow
NOK
175

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Dette GLAMGLOW julesettet består av tre dybderensende sheetmasker som øyeblikkelig gir huden din en detox samt fukt og glød. GLOWLACE gir ansiktet ditt fukt, energi og en naturlig glød. Masken er delt i 2 for å passe perfekt til ethvert ansikt. BUBBLESHEET er din ultimative ukentlige detox som skummer lett når du påfører den på ansiktet. Den er dybderensende, fjerner smuss og makeup på 3 minutter og etterlater huden med en naturlig glød. Fordeler: - Gir fukt - Minimerer porer - Ensarter hudstrukturen Innhold: BUBBLESHEET BUBBLESHEET GLOWLACE SHEET MASK Verdi: 260 kr
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331