Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Brighteyes Illuminating Anti-Fatigue Eye Cream 15 ml
Brighteyes Illuminating Anti-Fatigue Eye Cream 15 ml
Brighteyes Illuminating Anti-Fatigue Eye Cream 15 ml
ONLY AT KICKS

Brighteyes Illuminating Anti-Fatigue Eye Cream 15 ml

Glamglow

BRIGHTEYES er en illuminerende øyekrem formulert med peptider, koffein og en intens infusjon av hyaluronsyre for å gjøre mørke sirkler øyeblikkelig lysere og re...
375 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Brighteyes Illuminating Anti-Fatigue Eye Cream
p94002773
v94002774
Glamglow
NOK
375

Omtaler

Tonje | 05-09-2019
Elsk på denne! Etter kun noen dager var området under øynene lysere og de fine linjene var nesten ikke å se. Anbefales virkelig

Mer Informasjon

BRIGHTEYES er en illuminerende øyekrem formulert med peptider, koffein og en intens infusjon av hyaluronsyre for å gjøre mørke sirkler øyeblikkelig lysere og redusere synlige tegn på utmattethet under og rundt øynene for et uthvilt og glødende look. Med linolsyre og en blanding av vannmelon, eple og narcissusekstrakter, fungerer denne hurtigabsorberende kremen med alle hudtoner for å styrke det delikate øyeområdets fuktighetsbarriere og redusere synlige tegn på utmattelse mens du forsikitg fjerner tegn på fine linjer og rynker om bare fire uker. Lyse våkne øyne. Vi elsker den til ✔ Mørke sirkler ✔ Fine linjer / rynker ✔ Tørrhet Hovedfordeler LYSER MØRKE SIRKLER. Lysende kuler lyser øyeblikkelig mørke sirkler rundt øynene. HYDRATER HELE DAGEN. Hyaluronic Acid oversvømmer huden med fuktighet hele dagen, og skaper en jevn, feilfri base for øyesminke. BEKJEMPER FINE LINJER. Over tid blir fine linjer og rynker synlig redusert.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331