Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Supercleanse Clearing Cream-To-Foam Gel 50 ml
Supercleanse Clearing Cream-To-Foam Gel 50 ml
Supercleanse Clearing Cream-To-Foam Gel 50 ml
Supercleanse Clearing Cream-To-Foam Gel 50 ml
ONLY AT KICKS

Supercleanse Clearing Cream-To-Foam Gel 50 ml

Glamglow

"Rens huden og porene med vår revolusjonerende GLAMGLOW SUPERCLEANSE™. Vårt mest avanserte renseprodukt som endrer seg fra leire til skum når den kommer i kontakt med vann.
125 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

"Rens huden og porene med vår revolusjonerende GLAMGLOW SUPERCLEANSE™. Vårt mest avanserte renseprodukt som endrer seg fra leire til skum når den kommer i kontakt med vann. Formelen inneholder 3 forskjellige typer kull som fungerer som en detox for huden og renser den for urenheter. Med TEAOXI® Eucalyptus Leaf, leire fra Middelhavet og en blanding av bambus, ubame tre og kokoskull, vil denne rensen fjerne all ekstra olje, rense porene og fjerne ansiktsmakeup. Huden etterlates beroliget, myk og sexy.
? Press en god mengde ut i tørre hender ? Tilfør varmt vann og skum opp ? Påfør på tørr hud og masser jevnt i sirkulære bevegelser ? Skyll grundig og klapp huden tørr ? Brukes daglig etter behov ? Unngå området rundt øynene. "
Volum:50 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331