Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Husk å logge inn for å samle poeng på dine kjøp!
Youthmud Tinglexfoliate Treatment 50 ml

Youthmud Tinglexfoliate Treatment 50 ml

Glamglow

Limited edition 15 ml.
465 kr

Omtaler

Cathrin Solem | 19-02-2016
En av markedets beste masker. Gir fukt og glød samtidig som den renser. Huden stråler etter bruk.
Sandra | 21-03-2014
Denne varte til kun en behandling da mesteparten av innholder var sorte klumper som bare ble hengende på ansiktet. Den store krukken varer i evigheter

Mer Informasjon

Limited edition 15 ml. 
GLAMGLOW er utformet som en 10-minutters profesjonell ”ansiktsbehandling på boks”, som benyttes bak kulissene i Hollywoods underholdnings-, musikk- og moteindustri, og som umiddelbart skaper en kamera-klar, glødende hud.
GLAMGLOWs leirebasis kommer fra Middelhavet i Sør-Frankrike. GLAMGLOWs fuktighetsgivende ansiktsmaske passer for både kvinner og menn.
Banebrytende og patenterte TEAOXI® er GLAMGLOWs egenutviklede teknologi. Den består av super-antioksidanter og polyfenoler fra ekstrakt av teblader. TEAOXI ® er "hemmeligheten" bak det gode anti-aging- og anti-rynke-resultatet vårt.
Eldgamle stener har unike molekylegenskaper som, når de blir pulverisert til mikro-pimpsten, gir huden din en peeling. Den fjerner døde hudceller, jevner ut fine linjer, myker opp huden og gjør at huden ser merkbart yngre ut.
I kombinasjon med TEAOXI®-teknologiens herlige, pirrende følelse stimuleres kollagenproduksjonen, og dette gir en fantastisk tredagers glow. TEAOXI ® absorberer også forurensning og urenheter og inneholder eteriske oljer som reduserer dette.
Ekstrakt av blader fra grønn te: Lysere hud, Beskytter mot frie radikaler, Fuktighetsgivende, Balanserer oljebalansen.
Vulkanske mineraler: Reduserer mørke ringer under øynene, Detoksifiserer, Vekker huden til live.
Eføy: Toner, Strammer opp, Løfter huden, Gir en oppstrammende effekt.
Agurk: Anti-inflammatorisk, Hjelper til med å lege huden, Lindrer huden.
Valurt: Stimulerer cellefornyelsen, Huden ser yngre ut.
Lavendel: Naturlig antibakteriell, Anti-inflammatorisk, Hjelper til med å lege skadet hud.
Kamilleblomst og ringblomst: Bakteriedrepende, Desinfiserende, Bekjemper problemhud.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2017Kundetjeneste 815 31 331