Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Thirstymud Hydrating Treatment 50 ml
Thirstymud Hydrating Treatment 50 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Thirstymud Hydrating Treatment 50 ml

Glamglow

Innovativ og avansert teknologi med ekstremt fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Gir umiddelbar fuktighet som virker i dybden og gir et langvarig resultat.
372 kr465 kr

Omtaler

Maren | 19-01-2019
God maske som gir fuktighet. Hvis du har normal/fet hud anbefaler jeg at du kjøper en annen eller har på denne kortere enn det står. Kommer nok til å kjøpe igjen
Synne | 04-01-2019
Er det meningen at denne skal ha avkjølende effekt? Altså den svir ikke men kjennes ut som jeg har lagt isbiter over hele ansiktet. Hjeeeelp
Bella | 29-11-2018
Reagerte veldig på denne! Har aldri opplevd noe lignende. Hele ansiktet brant...

Mer Informasjon

Innovativ og avansert teknologi med ekstremt fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Gir umiddelbar fuktighet som virker i dybden og gir et langvarig resultat. Thirstymud Hydrating Treatment inneholder de nyeste, mest avanserte og ekstremt fuktighetsbevarende teknologiene. Til menn og kvinner i alle aldre. De nye og avanserte superteknologiene Dewdration, HydraPack, GreenEnergy og TEAOXI® gir deg umiddelbart fuktet og strålende hud.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331