Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Thirstymud Hydrating Treatment 15 ml
Thirstymud Hydrating Treatment 15 ml
Thirstymud Hydrating Treatment 15 ml
ONLY AT KICKS

Thirstymud Hydrating Treatment 15 ml

Glamglow

Innovativ og avansert teknologi med ekstremt fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Gir umiddelbar fuktighet som virker i dybden og gir et langvarig resultat.
180 kr
15 ml
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Hanna | 24-05-2019
Fikk denne i en tester, og jeg er glad for det var det og jeg ikke kjøpte den. Første øyeblikk virker den god og hydrerende, men kort tid etter får jeg en sterk allergisk reaksjon. Huden virket som at den var brent og ble ekstremt sensitiv.
Maren | 19-01-2019
God maske som gir fuktighet. Hvis du har normal/fet hud anbefaler jeg at du kjøper en annen eller har på denne kortere enn det står. Kommer nok til å kjøpe igjen
Synne | 04-01-2019
Er det meningen at denne skal ha avkjølende effekt? Altså den svir ikke men kjennes ut som jeg har lagt isbiter over hele ansiktet. Hjeeeelp

Mer Informasjon

Innovativ og avansert teknologi med ekstremt fuktighetsgivende og nærende egenskaper. Gir umiddelbar fuktighet som virker i dybden og gir et langvarig resultat. Thirstymud Hydrating Treatment inneholder de nyeste, mest avanserte og ekstremt fuktighetsbevarende teknologiene. Til menn og kvinner i alle aldre. De nye og avanserte superteknologiene Dewdration, HydraPack, GreenEnergy og TEAOXI® gir deg umiddelbart fuktet og strålende hud.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331