Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Supermud Clearing Treatment 50 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Supermud Clearing Treatment 50 ml

Glamglow

" Nye Glam on the Go Treatments er reise vennlige og perfekte for din Glow on the Go. En vitenskapelig avansert SUPERMUD rensende behandling, for å behandle, forebygge og helberede problemhud.
372 kr
465 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Celine | 05-09-2019
Jeg ble svimmel og kvalm av å ha den på i 3 min, skulle egentlig ha den på i 20, men måtte ta den av før jeg svimte av. Huden ble ikke noe irritert, men det kan være fordi jeg hadde den på for kort.
Pamela | 05-09-2019
Ble anbefalt av en venninne, så kjøpte den minste størrelsen for å teste. Roer ned kvisete og fete områder som bare juling! Definitivt fornøyd, obs at man blir litt rød i etterkant og det kan kjennes litt "stikkende ut", så bruk den på kveldstid. Ville ikke anbefalt til noen med tørr hud, men har du fet hud og litt kviser her og der som meg er det verdt prisen. Skal gå til innkjøp av den største størrelsen når min blir tom.
Ine | 31-05-2019
Denne er super! Kjøper den nok igjen.

Mer Informasjon

" Nye Glam on the Go Treatments er reise vennlige og perfekte for din Glow on the Go. En vitenskapelig avansert SUPERMUD rensende behandling, for å behandle, forebygge og helberede problemhud. Klinisk utviklet av dermatologiske kjemikere hos GLAMGLOW®, for å bidra til å bekjempe alle vanlige hudproblemer, inkludert kviser, misfarging, svarte og hvite prikker, sår etter barbering og innovervoksende hår.
• ACNECIDIC-6™: 4,4 %; en merkevarebeskyttet blanding av seks ulike AHA- og BHA-syrer, med perfekt PH-balanse for å håndtere skadet hud, åpne porer samt redusere porer, pigmentering, arrdannelse og utbrudd av kviser til et minimum.
• Activated-X-karbon: En karbonsubstans med ekstrem absorbsjonsevne, som trekker ut giftstoffer på opptil 500 ganger eget volum fra alle hudtyper.
• K17-Clay™: Trekker ut og innkapsler overflødige sebum-oljer, bakterier og giftstoffer i en kontrollert stasetilstand.
• TEAOXI™: Tilfører daglig frisk og naturlig eukalyptol, naturlig linalool-olje og kraftige flavonoider direkte fra produktet, fra biter av ekte eukalyptusblader."
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste ansiktsmaske
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331