Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Supermud Clearing Treatment 50 ml
Supermud Clearing Treatment 50 ml
Supermud Clearing Treatment 50 ml
Supermud Clearing Treatment 50 ml
Supermud Clearing Treatment 50 ml
Supermud Clearing Treatment 50 ml
ONLY AT KICKS

Supermud Clearing Treatment 50 ml

Glamglow

" Nye Glam on the Go Treatments er reise vennlige og perfekte for din Glow on the Go. En vitenskapelig avansert SUPERMUD rensende behandling, for å behandle, forebygge og helberede problemhud.
465 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Kjøp produktet i en gaveeske og få mer for pengene
Clear Skin Superheroes Gift Box
Supermud Clearing Treatment
p89575413
v89575414
Glamglow
NOK
465

Omtaler

Susanne | 29-09-2019
Veldig bra rensende maske. Anbefaler å bruke thirstymud i samme serie etterpå, det er en fuktighetsmaske. Da supermud kan tørke huden litt.
Caroline | 22-09-2019
Dette er det eneste jeg har prøvd som virkelig fjerner blackheads. Den har også hjulpet med å roe ned små utbrudd. Jeg er har tørr og rød hud, men har ikke vært mer plaget av det etter jeg begynte med denne.
Celine | 05-09-2019
Jeg ble svimmel og kvalm av å ha den på i 3 min, skulle egentlig ha den på i 20, men måtte ta den av før jeg svimte av. Huden ble ikke noe irritert, men det kan være fordi jeg hadde den på for kort.

Mer Informasjon

" Nye Glam on the Go Treatments er reise vennlige og perfekte for din Glow on the Go. En vitenskapelig avansert SUPERMUD rensende behandling, for å behandle, forebygge og helberede problemhud. Klinisk utviklet av dermatologiske kjemikere hos GLAMGLOW®, for å bidra til å bekjempe alle vanlige hudproblemer, inkludert kviser, misfarging, svarte og hvite prikker, sår etter barbering og innovervoksende hår.
• ACNECIDIC-6™: 4,4 %; en merkevarebeskyttet blanding av seks ulike AHA- og BHA-syrer, med perfekt PH-balanse for å håndtere skadet hud, åpne porer samt redusere porer, pigmentering, arrdannelse og utbrudd av kviser til et minimum.
• Activated-X-karbon: En karbonsubstans med ekstrem absorbsjonsevne, som trekker ut giftstoffer på opptil 500 ganger eget volum fra alle hudtyper.
• K17-Clay™: Trekker ut og innkapsler overflødige sebum-oljer, bakterier og giftstoffer i en kontrollert stasetilstand.
• TEAOXI™: Tilfører daglig frisk og naturlig eukalyptol, naturlig linalool-olje og kraftige flavonoider direkte fra produktet, fra biter av ekte eukalyptusblader."
Vinner av KICKS Beauty Awards 2018: beste ansiktsmaske
Påfør et tynt lag på ren hud.?La det virke i 5-20 minutter.? Pore-Matrix™ vil avdekke prikker etter ekstraksjoner. Skylles av med vann. Brukes som hel maske eller som punktbehandling ved behov.? Unngå kontakt med øynene. Dette produktet kan øke hudens følsomhet for sollys.?Skal ikke brukes på åpne sår.?Kun til utvortes bruk.?Kontakt lege før bruk hvis du er i tvil.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331