Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Supermud Clearing Treatment 15 ml
ONLY AT KICKS
Kampanje 20%

Supermud Clearing Treatment 15 ml

Glamglow

SUPERMUD Clearing Treatment er en eksfolierende ansiktsmaske som fjerner urenheter og hudormer samt minimerer porer og gir øyeblikkelige resultater TEAOXI av eukalyptusblader.
144 kr
180 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Supermud Clearing Treatment
p89575413
v89575430
Glamglow
NOK
144

Omtaler

Rebecka | 09-12-2019
Fantastisk ansiktmaske! Elsker den rett og slett. Verdt å prøve!
Susanne | 29-09-2019
Veldig bra rensende maske. Anbefaler å bruke thirstymud i samme serie etterpå, det er en fuktighetsmaske. Da supermud kan tørke huden litt.
Caroline | 22-09-2019
Dette er det eneste jeg har prøvd som virkelig fjerner blackheads. Den har også hjulpet med å roe ned små utbrudd. Jeg er har tørr og rød hud, men har ikke vært mer plaget av det etter jeg begynte med denne.

Mer Informasjon

SUPERMUD Clearing Treatment er en eksfolierende ansiktsmaske som fjerner urenheter og hudormer samt minimerer porer og gir øyeblikkelige resultater TEAOXI av eukalyptusblader. Inneholder SUPER 6 Acid Blend, som er en spesiell blanding av 6 forskjellige AHA- og BHA-syrer, samt aktivert trekull og leire som trekker ut urenheter i huden og overflødig olje. Designet for menn og kvinner med problemhud. Anvendelse Påfør et tynt lag på ren hud. La sitte i 5-20 minutter til den tørker og skifter farge. Fjern deretter med vann. Påfør ansiktet eller problemområdene etter behov. Vær oppmerksom på at du vil kjenne en prikking i huden og kan oppleve rødhet etter bruk. Det er helt normalt! Kan brukes 1-3 ganger i uken. Unngå øyeområdet. Bruk solkrem og begrens soleksponering i en uke etter bruk av SUPERMUD.Ikke egnet for delikat hud. Fordeler Exfoliate Fjerner urenheter, hudormer og døde hudceller Reduserer porene Matterer Fjerner overflødig olje i huden Kan brukes på urenheter lokalt Gir en sexy glød
Påfør et tynt lag på ren hud. La sitte i 5-20 minutter til den tørker og skifter farge. Fjern deretter med vann. Påfør ansiktet eller problemområdene etter behov. Vær oppmerksom på at du vil kjenne en prikking i huden og kan oppleve rødhet etter bruk. Det er helt normalt! Kan brukes 1-3 ganger i uken. Unngå øyeområdet. Bruk solkrem og begrens soleksponering i en uke etter bruk av SUPERMUD.Ikke egnet for delikat hud.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331