Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Gravitymud 50 g
Gravitymud 50 g
Gravitymud 50 g
Gravitymud 50 g
ONLY AT KICKS

Gravitymud 50 g

Glamglow

Nye Glam on the Go Treatments er reise vennlige og perfekte for din Glow on the Go. For å få det beste resultatet bør du bruke masken 1-2 ganger i uken.
565 kr
50 g
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Lena H.S | 09-04-2019
En veldig bra maske som ikke tynger på huden som gir et fint resultat. Et pluss er at den er en peeling maske man kan dra av. Har også prøvd my little pony pink glitter mask denne er også utrolig bra. Begge disse anbefales veldig og Scenik den blå masken
Julianne | 27-08-2018
Masken ser fab ut, men føler ikke den gjør noen underverker. Huden føles og ser helt lik ut etter bruk. Vil heller anbefale deg de andre maskene fra GlamGlow, som jeg føler har mye bedre effekt.
Linn | 25-07-2018
Morsom maske, men synes ikke den holder det den lover. Vil ikke avskrive den helt, da jeg har tørr hud, men må si jeg har prøvd tilsvarende masker som ikke har tørket ut huden halvparten så mye som denne.

Mer Informasjon

Nye Glam on the Go Treatments er reise vennlige og perfekte for din Glow on the Go. For å få det beste resultatet bør du bruke masken 1-2 ganger i uken. Påfør et jevnt dekkende lag og la masken virke i 20-30 minutter, til den er helt tørr, og trekk deretter masken av.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331