Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

SUPERSALG på KICKS Beauty sitt utgående sortiment! 50-10 kr!

KICKS Club 25%

Glamglow Eyeboost Reviving Eye Mask

Vurderinger
Pris
85 kr
(63,75 kr)
Prisen gjelder for KICKS Club-medlemmer.
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt - kan sendes med en gangFri frakt - kan sendes med en gang
Gratis vareprøverGratis vareprøver
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Slutt for tørre, fine linjer rundt øynene. EYEBOOST Reviving Eye Mask er en øyemaske med metallisk look, som gir næring til hele øyeområdet ved å gjenoppbygge, vitalisere og gi energi til huden din.Hyaluronsyre gir øyeblikkelig fuktighet og koffein gir et løft av energi. Myknende alger og soppekstrakter reduserer synlige og tørre linjer. Hvordan bruke EYEBOOST Påfør øyemasken på ren, tørr hud rundt øyeområdet og glatt den langs ansiktsformene. La ansiktsmasken sitte i 10 minutter. Fjern det og masser det gjenværende serumet forsiktig inn i huden. Kun til engangsbruk. Fordeler Foryngende øyemaske Reduserer fine linjer Gir intens fuktighet med hyaluronsyre Reduserer tørre linjer Gjelder alle hudtyper
Påfør øyemasken på ren, tørr hud rundt øyeområdet og glatt den langs ansiktsformene. La ansiktsmasken sitte i 10 minutter. Fjern det og masser det gjenværende serumet forsiktig inn i huden. Kun til engangsbruk.
Vekt:
25 g
EAN:
0889809008079
Tips fra KICKS community
Beauty Test: Hvilke produkter fra Glam Glow passer deg?

Beauty Test: Hvilke produkter fra Glam Glow passer deg?

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Søk

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331