Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal! Akkurat nå får du 30% på alt fra Buxom! Vi tilbyr også fri frakt med Bring & Helthjem.

Glamglow Black Glitter Facial Mask 50 g

Vurderinger
Pris
565 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
Få alle fordelene med den opprinnelige GRAVITYMUD Firming Treatment i den nye versjonen #GLITTERMASK.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Black Glitter Facial Mask
p89940720
v89940721
Glamglow
NOK
565
Få alle fordelene med den opprinnelige GRAVITYMUD Firming Treatment i den nye versjonen #GLITTERMASK. Denne holografiske glitter peel-off masken løfter og strammer øyeblikkelig huden Inneholder TEAOXI-teknologi av heksehassel, lakris og legestokkrose som strammes og gir glød med glitter og stjerner. Perfekt for et glitrende selfie-utseende eller glitterfest. Sexy hudpleierutiner er morsomme! Det er magien til GRAVITYMUD #GLITTERMASK. Anvendelse Påfør et jevnt strøk med ren hud med penselstrøk oppover (pensel inkludert). Unngå øyenbrynene og hårfestet. La sitte i 20-30 minutter til den tørker. Merk at jo mer du kommer på, jo lenger er det å tørke. Fjern masken forsiktig ved å løfte kantene og dra. Brukes to ganger i uken. Rengjør børsten etter bruk med såpe og vann, og la børsten lufttørke. Unngå vann under og etter maskepåføringen, slik at de aktive ingrediensene forblir på huden. Fordeler Strammer huden Glatter hudfargen Umiddelbare resultater Gir en sexy glød Mer moro med glitter
Påfør et jevnt strøk med ren hud med penselstrøk oppover (pensel inkludert). Unngå øyenbrynene og hårfestet. La sitte i 20-30 minutter til den tørker. Merk at jo mer du kommer på, jo lenger er det å tørke. Fjern masken forsiktig ved å løfte kantene og dra. Brukes to ganger i uken. Rengjør børsten etter bruk med såpe og vann, og la børsten lufttørke. Unngå vann under og etter maskepåføringen, slik at de aktive ingrediensene forblir på huden.
EAN:
0889809006174

Omtaler

3.5
Basert på 4 stemmer
Les mer
La andre få vite hva du synes!
Logg innog legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
L
Line
23-09-2019
Like (0)
A
Alin
08-08-2019
Like (0)
T
Thea
17-05-2019
Like (0)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331