Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend deal! Akkurat nå får du 30% på alt fra Buxom! Vi tilbyr også fri frakt med Bring & Helthjem.

Glamglow Berryglow Probiotic Recovery Mask 75 ml

Vurderinger
Pris
430 kr
Tilgjengelighet i butikk
Info
BERRYGLOW er en kremet, næringsrik og beroligende fuktighetsgivende maske som gir næring til huden og gjenoppbygger glød.
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Berryglow Probiotic Recovery Mask
p94002682
v94002683
Glamglow
NOK
430
BERRYGLOW er en kremet, næringsrik og beroligende fuktighetsgivende maske som gir næring til huden og gjenoppbygger glød. Hyaluronsyre og jojobaolje gir fuktighet, glatter huden og beskytter hudens fuktsperre. Probiotika hjelper til med å balansere hudens mikrobiom, mens en blanding av supermat bær rik på antioksidanter, samt rødbeter og hibiskus gir næring til huden. Huden føles styrket med en synlig fornyet glød. Anvendelse Påfør et jevnt lag over hele ansiktet. La den sitte i 10 minutter. For best resultat, bruk et serviett for å fjerne produktet. Overflødig produkt masseres inn i huden for å gi optimal fuktighet. Hvis du vil, kan du deretter skylle ansiktet og duppe det tørt, men det er ikke nødvendig. Fordeler Beroliger og nærer huden Gir fuktighet og glød Glatter hudens tekstur Beskytter hudens fuktighetsbarrierer
Påfør et jevnt lag over hele ansiktet. La den sitte i 10 minutter. For best resultat, bruk et serviett for å fjerne produktet. Overflødig produkt masseres inn i huden for å gi optimal fuktighet. Hvis du vil, kan du deretter skylle ansiktet og duppe det tørt, men det er ikke nødvendig.
Volum:
75 ml
EAN:
0889809005917

Omtaler

4.0
Basert på 1 stemmer
La andre få vite hva du synes!
og legg igjen en anmeldelse og fortell andre hva du synes om produktet
M
Marthe
20-02-2020
Like (5)
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331