Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå tilbyr vi fri frakt med Bring & Helthjem.

Giorgio Armani Armani Code Profumo EdP 60 ml

Vurderinger
Velg størrelse
Pris
810 kr
Tilgjengelighet i butikk
Armani Code Profumo EdP
p88754097
v88754098
Giorgio Armani
NOK
810
Armani Code PROFUMO utstråler ekte og tilstedeværende maskulinitet. De nyanserte notene i den fengslende duften skaper en uimotståelig tiltrekningskraft. Den fanger den funklende overgangen i det transparente og det gjennomskinnelige; fra nattens uhåndgripelige mørke til ren glødende rav. Den forlokkende og kraftfull basen av tonkabønner i klassiske Code er blitt forsterket av sensuell og treaktig rav og noter av brent styraxtre. Det siste tilskuddet til Armani Code-linjen, Armani Code Profumo, er inspirert av den fortreffelige Giorgio Armani-smokingen, som er kveldsantrekket for spennende møter. Armani Code Profumo illustrerer den forførende sfæren som utspiller seg mellom en mann og en kvinne. Den sensuelle sjarmøren fyller atmosfæren med hele sitt vesen. Armani Code Profumo kommer til liv gjennom Chris Pine, en av dagens mest forførende amerikanske filmskuespillere.
Volum:
60 ml
Vekt:
349 g
EAN:
3614270581656

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331