Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Weekend Deal: 50% på Lancôme Monsieur Big Mascara & Diesel Only the Brave Classique

Armani Code Homme EdT 75 ml
Armani Code Homme EdT 75 ml
Armani Code Homme EdT 75 ml
Armani Code Homme EdT 75 ml
Armani Code Homme EdT 75 ml
Armani Code Homme EdT 75 ml
Armani Code Homme EdT 75 ml
Armani Code Homme EdT 75 ml
Armani Code Homme EdT 75 ml

Armani Code Homme EdT 75 ml

Giorgio Armani

Giorgio Armani Code Eau de Toilette 50 ml. Den første orientalske duften for menn fra Giorgio Armani. Tidløst sensuell på en ren og diskret måte som kombinerer eleganse og stil.
710 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Armani Code Homme EdT
p560060
v28716967
Giorgio Armani
NOK
710

Omtaler

Mariell-S | 16-02-2017
JEG ELSKER DENNE! Hvis kjæresten noen gang prøver å bytte parfyme kommer jeg til å tvinge han til å fortsette med denne...
Solveig | 16-02-2017
Kjøpte denne til kjæresten min, og jeg vil si dette er den beste herre parfymen jeg noen gang har luktet. Han elsker den han også, og vi begge er fornøyde.
Charlotte Aurora Kristiansen | 16-02-2017
Beste mannelukten som finnes, nesten litt for god , kunne brukt denne selv en dag jeg føler meg litt små frekk. Kjempe god manne lukt, får en til å snu seg etter mannen i gata. Skal absolutt kjøpe denne til mannen min :)

Mer Informasjon

Giorgio Armani Code Eau de Toilette 50 ml. Den første orientalske duften for menn fra Giorgio Armani. Tidløst sensuell på en ren og diskret måte som kombinerer eleganse og stil. Code byr på en sitruscocktail av bergamot og sitron med myke noter av oliventreblomst og varme noter av guaiactre og tonkabønner. En forførende duft for den moderne mannen. I den nye kampanjen har Giorgio Armani for første gang valgt å bruke ansiktet til en Hollywood-stjerne, nemlig Chris Pine, for å fremheve den naturlige elegansen og karismaen til en tidløs forfører. HEMMELIGHETEN: Fargen til den midnattblå flasken er inspirert av den berømte Armani-smokingen som ble brukt av Denzel Washington under Oscar-sermonien i Hollywood.
EdT (Eau de Toilette) sprayes på pulspunkter som håndledd og hals, der huden er tynn. Spray i luften og gå deretter gjennom duftskyen for en lettere duft. Vær imidlertid forsiktig med fargede dufter!
ALCOHOL AQUA / WATER PARFUM / FRAGRANCE BHT LINALOOL GERANIOL ALPHA-ISOMETHYL IONONE COUMARIN LIMONENE HYDROXYCITRONELLAL CITRONELLOL CITRAL BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL HEXYL CINNAMAL
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331