Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Diamonds She EdP 30 ml
Diamonds She EdP 30 ml
Diamonds She EdP 30 ml

Diamonds She EdP 30 ml

Giorgio Armani

Emporio Armani Diamonds for Women Eau de Parfum. En duft som reflekterer gløden og styrken, sensualiteten og selvsikkerheten til Emporio Armani-kvinnen.
435 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Diamonds She EdP
p700590
v34704726
Giorgio Armani
NOK
435

Omtaler

Mariell-S | 26-02-2017
Liker virkelig lukten av denne. Har brukt den i flere år og skal bruke den enda litt lenger! Anbefaler alle å lukte på parfymer før man kjøper en, da man er veldig forskjellig på hva man liker. Men dersom du er på jakt etter en ny parfyme bør du definitivt sjekke ut denne.
Kathrine | 24-02-2015
Søt og fruktig parfyme som likevel er feminin og sensuell. Minner om fersken og champagnebrus. Og det føles ut som parfymen nærmest sprudler! Kanskje litt i søteste laget for noen? Flasken er stilren og fin!
Aina gardsteig | 11-02-2015
Glamorøs duft, blir aldri lei!! Nydelig på varme sommerkvelder som på kaldevinterkvelder💕

Mer Informasjon

Emporio Armani Diamonds for Women Eau de Parfum. En duft som reflekterer gløden og styrken, sensualiteten og selvsikkerheten til Emporio Armani-kvinnen. Den sanselige blandingen er en overraskende rik duft som lokker frem brukerens dristige sider.
EdP (Eau de Parfum) kan med fordel sprayes på pulspunkter som håndledd og hals, der huden er tynn. Ikke påfør en tung duft i utringningen. Da "lukker" nesen seg, og du kan ikke nyte duften selv!
ALCOHOL PARFUM / FRAGRANCE AQUA / WATER LIMONENE BHT CI 60730 / EXT. VIOLET 2 GERANIOL LINALOOL EUGENOL ALPHA-ISOMETHYL IONONE AMYL CINNAMAL CINNAMYL ALCOHOL FARNESOL LIMONENE CITRONELLOL CITRAL HEXYLCINNAMAL ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE ETHYLHEXYL SALICYLATE BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL BENZYL BENZOATE CODE FIL: B27077/1
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331