Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! 20% på alle dagkremer! Gjelder ikke La med & La Prairie. Gjelder i butikk til 20/7 og på kicks.no tom 21/7. 

Because It's You EdP 30 ml
Because It's You EdP 30 ml
Because It's You EdP 30 ml
Because It's You EdP 30 ml
Because It's You EdP 30 ml
Because It's You EdP 30 ml
Because It's You EdP 30 ml
Because It's You EdP 30 ml
Because It's You EdP 30 ml
Because It's You EdP 30 ml

Because It's You EdP 30 ml

Giorgio Armani

Hennes er lykkelig, deilig og skimrende, rett og slett uimotståelig, som et modent bringebær i sin perfekte og mest elegante natur når det kombineres med neroli.
495 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Melania | 20-09-2018
Denne er så sinnsykt god! Litt søt, men ikke for søt. Holder kjempe lenge! Kjøpte ikke min på kicks, men den er bare for god til å ikke gi 5 stjerner! Tommel opp!
Jules | 10-03-2018
Kjøpte denne parfymen, samt tilsvarende til herre da jeg og mannen var på utkikk etter nye parfymer. Det angrer jeg ikke ett sekund på at vi gjorde, har aldri fått så mange komplimenter av en parfyme som jeg har fått av denne. Definitivt en storfavoritt her hjemme, og ekstra digg er det at mannen lukter like digg!!
Lizbeth | 05-03-2018
Helt klar en favoritt. En duft med som er frisk, med en anelse søtt. Behagelig å ha på uten at det blir for mye.

Mer Informasjon

Hennes er lykkelig, deilig og skimrende, rett og slett uimotståelig, som et modent bringebær i sin perfekte og mest elegante natur når det kombineres med neroli. Hvilke hemmeligheter skjuler denne dristige kvinnen? Hennes er kompromissløst feminin, instinktiv og lidenskapelig. Sjarmen hennes fyller umiddelbart luften, som en avhengighetsskapende og sofistikert rose. Hennes leker med kraften i de forførende notene av vanilje blandet med musk, som avgir en kompleks og fortryllende dyp sensualitet. Dristig og umiddelbart fengslende; hennes uttrykker intensiteten i en kjærlighet som benytter alle anledninger til å erklære seg selv: BECAUSE IT’S YOU.
Volum:30 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331