Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Sì Body Lotion
Kampanje 20%

Sì Body Lotion

Giorgio Armani

Sì er Giorgio Armanis nye signaturduft for kvinner. En duft som symboliserer Armani-kvinnen og som uttrykker essensen av Giorgio Armani-merket.
312 kr390 kr

Omtaler

Vær den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Sì er Giorgio Armanis nye signaturduft for kvinner. En duft som symboliserer Armani-kvinnen og som uttrykker essensen av Giorgio Armani-merket. Den står for femininitet, luksus, eleganse, styrke og følelser. Duften er en sofistikert chypre-duft med en moderne og feminin vri. Førsteinntrykket ved påføring er en søt, fruktig og omfavnende duft, og de første notene som trer frem er solbær og vanilje. Den moderne chypre-akkorden trer deretter frem og gir et sofistikert og elegant inntrykk.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2018Kundetjeneste 815 31 331