Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Eye Tint 09 Gold Copper
Eye Tint 09 Gold Copper
Eye Tint 09 Gold Copper
Eye Tint 09 Gold Copper
Eye Tint 09 Gold Copper

Eye Tint 09 Gold Copper

Giorgio Armani Beauty

Giorgio Armani Beauty endrer reglene for øyesminke med nye Eye Tint – den flytende øyeskyggen med glødende, lekne farger som kan legges i uendelig mange lag.
330 kr
09 Gold Copper
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Giorgio Armani Beauty endrer reglene for øyesminke med nye Eye Tint – den flytende øyeskyggen med glødende, lekne farger som kan legges i uendelig mange lag. Med Eye Tint flytende øyeskygge kan du skreddersy din egen makeup-look, enten du ønsker et snev av sofistikert glamour eller en gjennomskinnelig, naturlig effekt. Det er en nyskapende sminke som kombinerer renheten av et pudder, den holdbare kraften av blekk og følelsen av en krem. Den rene, intense og oppbyggelige fargen garanterer 16-timers hold. Eye Tint justerer fargen etter bruk, slik at du kan bruke den både som eyeliner og til å skape en smokey-eye-effekt.
Farge:Kobber
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331