Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Eyes To Kill Waterproof Mascara
Eyes To Kill Waterproof Mascara

Eyes To Kill Waterproof Mascara

Giorgio Armani Beauty

Eyes To Kill Waterproof Macara gir øynene et elegant, farlig, forførende og intensivt blikk med separerte og ekstremt lange vipper! Mascaren er vannfast og holder i opp til 24 timer.
315 kr

Omtaler

Frøydis J Ingvaldsen | 08-10-2016
Pluss for at den holder seg vannfast men ellers synes jeg denne maskaraen er dårlig. Ingen volum eller lengde. Nesten som jeg ikke hadde maskara på i det hele tatt. Dersom du jobber med denne så kan du kanskje få litt volum på vippene. Jeg kommer aldri til å kjøpe denne igjen.

Mer Informasjon

Eyes To Kill Waterproof Macara gir øynene et elegant, farlig, forførende og intensivt blikk med separerte og ekstremt lange vipper! Mascaren er vannfast og holder i opp til 24 timer. Den patenterte børsten gjør påføringen av mascaraen enkel og presis. Børstens fyldige sider er designet med fine børstehår, som automatisk separerer vippene og gir et øyeblikkelig volum.
Volum:10 ml
Farge:Svart
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331