Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Flat Eye Brush

Flat Eye Brush

Giorgio Armani Beauty

Vår essensielle øyebørste skaper et jevnt resultat på overflaten av øyelokket.
605 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Vår essensielle øyebørste skaper et jevnt resultat på overflaten av øyelokket. Denne hestehårbørsten er essensiell for å oppnå god dekning på øyelokkene, og tilbyr intuitiv applikasjon og en jevn finish for øyenskygger. Den brede, flate formen gir større kontroll ved påføring. Kvaliteten på børstehårene gjør det lettere å ta opp produktet med børsten, og sørger for at pudderet fester seg bedre. Type hår: 100% hestehår. Maestro-børstene kombinerer sofistikert italiensk design med tradisjonell japansk ekspertise. Den nye serien med profesjonelle børster, designet for å tilby ultimat perfeksjon, markerer 15 år med Giorgio Armani Beauty.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331