Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Blush Brush
Blush Brush

Blush Brush

Giorgio Armani Beauty

Maestro-børster fra Giorgio Armani Beauty er designet for å tilby perfeksjon. Disse børstene er resultatet av sofistikert italiensk design og tradisjonell japansk ekspertise.
1 145 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Blush Brush
p88681117
v88681118
Giorgio Armani Beauty
NOK
1145

Omtaler

Bli den første som vurderer dette produktet

Mer Informasjon

Maestro-børster fra Giorgio Armani Beauty er designet for å tilby perfeksjon. Disse børstene er resultatet av sofistikert italiensk design og tradisjonell japansk ekspertise. Giorgio Armani Beauty Blush Brush består av en blanding av geitehår og syntetiske hår som sørger for at penselen fordeler fargen optimalt og holder på formen uten å sprike. Børstens form gir en unik opplevelse og gjør at pudderet blir mer holdbart. Penselen er perfekt å bruke til Sun Fabric og Cheek Fabric. Ved bruk, dypp børsten i rouge og påfør forsiktig på kinnbena.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331