Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Rouge Ecstasy 401 Hot
Rouge Ecstasy 401 Hot

Rouge Ecstasy 401 Hot

Giorgio Armani Beauty

Med Rouge Ecstasy har Giorgio Armanis første Color & Care-leppestift flyttet grensene for perfeksjon. CC er det nye hybridproduktet, som starter en ny æra av leppestifter.
315 kr
401 Hot

Omtaler

Nina | 21-02-2018
En av de beste leppestiftene jeg har prøvd. Både pleiende og har en utrolig fin farge!
Astri | 11-02-2015
Disse leppestiftene er uten tvil noen av de beste jeg har prøvd! Jeg har 5 stk av disse, og det er først og fremst pågrunn av en utrulig fin glans og farge. I tillegg kjennes leppene fuktige, og jeg syntes de ser større ut også! Jeg bruker Rouge Ecstasy til både hverdag og fest. Anbefales på det sterkeste! Dessuten har Giorgio Armani Beauty etter min mening noen av de beste sminkeproduktene som finnes! Elegant og sofistikert på en og samme tid.
Jenny | 17-12-2014
Disse er helt fantastiske! Har 2 av disse. Pakningen er i nydelig rød lakk, og den åpnes og lukkes med magneter. De lukter herlig, føles utrolig fuktighetsgivende på leppene og har så mange fine farger. Anbefales på det varmeste

Mer Informasjon

Med Rouge Ecstasy har Giorgio Armanis første Color & Care-leppestift flyttet grensene for perfeksjon. CC er det nye hybridproduktet, som starter en ny æra av leppestifter. Care: Rouge Ecstasy tilber en komfortabel og myk leppepomade, som etterlater leppene velpleide og vakrere dag for dag. Color: Denne fløyelsmyke hverdagsleppestiften dekker leppene med ekstra skinnende nyanser og et fantastisk hold. Påføringen er enkel, nøyaktig og effektiv.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331