Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Lip Magnet Lipstick 504 Nuda
Lip Magnet Lipstick 504 Nuda
Lip Magnet Lipstick 504 Nuda
Lip Magnet Lipstick 504 Nuda
Lip Magnet Lipstick 504 Nuda
Lip Magnet Lipstick 504 Nuda
Lip Magnet Lipstick 504 Nuda

Lip Magnet Lipstick 504 Nuda

Giorgio Armani Beauty

En utrolig fin tekstur, en enestående følelse av vektløshet, intens fargekonsentrasjon, ultra-chic matt finish og feilfri, langvarig hold: LIP MAGNET er alt dette og mer.
350 kr
504 Nuda
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Line Helene Domaas | 19-02-2017
Matte og sterke farger med laaang leveletid ut dagen med lett-fargetint etter bruk. Lett å påføre og ikke noe problem med å legge flere lag, for fullere effekt. Har bare brukt to lyse farger og er mest fornøyd med de lyseste.
N C | 16-02-2017
En av de mest favoritt leppestift merke. Jeg kjøpte en 503, etter noen sekunder den blir belagt med en matt tekstur. Veldig slitesterk . Veldig tynn. Det planer om å kjøpe 506 neste gang.

Mer Informasjon

En utrolig fin tekstur, en enestående følelse av vektløshet, intens fargekonsentrasjon, ultra-chic matt finish og feilfri, langvarig hold: LIP MAGNET er alt dette og mer. LIP MAGNET er den første flytende leppefargen som tilbyr enestående fargekonsentrasjon i fine teksturer, som smelter perfekt på leppene. LIP MAGNET byr på enestående resultater: intens farge, ekstrem finesse og en makeup-finish med en matt og naturlig effekt. To store prestasjoner: - Etter påføring er fargen dobbelt så intens takket være en "gradvis fordampning". - Finishen er fire ganger tynnere enn en flytende leppefarge (40 til 10 mikrometer). Denne langvarige (opp til 8 timer) matte leppefargen er aldri fet eller klebrig; den smitter ikke av og tørker ikke ut leppene. Leppene holder seg fuktige og perfekt definerte i mange timer med en behagelig følelse av bare lepper.
Farge:Rosa
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331