Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Luminous Silk Compact Refill 2
Luminous Silk Compact Refill 2
Luminous Silk Compact Refill 2
Luminous Silk Compact Refill 2
Luminous Silk Compact Refill 2

Luminous Silk Compact Refill 2

Giorgio Armani Beauty

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Compact Compact Powder. ""Svært mykt og silkeglatt kompaktpudder og foundation som glir lett på huden.
460 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Luminous Silk Compact Refill
p88456227
v88456229
Giorgio Armani Beauty
NOK
460

Omtaler

Martine | 28-09-2019
Dette er et helt fantastisk pudder! Jeg er tørr og vant til at pudder ikke ser bra ut, men dette er helt utrolig bra. Ekstra fint sammen med luminous silk foundation!
Amalie | 17-08-2018
Dette er det beste pudderet jeg noensinne har prøvd! Er snart tom for mitt første og gleder meg til jeg får mitt nye i posten
Helena | 21-02-2018
Hvis du har tørr hud er dette pudderet for deg! Bruker den både til å sette consealeren og foundationen. Blender inn i huden så fint at den ser ut som din egen hud! Elsker den!!😍

Mer Informasjon

Giorgio Armani Beauty Luminous Silk Compact Compact Powder. ""Svært mykt og silkeglatt kompaktpudder og foundation som glir lett på huden. Naturlig dekning som beskytter hele dagen med en strålende, gjennomskinnelig og fløyelsmyk finish. Vakrere enn naturlig. Som i Lasting Silk UV Fluid Foundation er også Lasting Silk UV Compact beriket med mikrofine partikler med en myk optisk effekt som sprer lyset for en glatt og strålende hud. For sensualitet i en travel hverdag.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331