Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Maestro UV Primer

Maestro UV Primer

Giorgio Armani Beauty

LIFE IS A CRUISE presenteres i en todelt serie med fokus på ansiktet – glødende og med solfylte farger.
645 kr
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ella | 22-05-2016
Dette er en fantastisk primer under armani sine foundationer. Når man kjøper primer burde primeren være fra samme merke som foundationen siden de som har laget primeren har matchet den til sine egne foundationer. Denne primeren gjør huden glatt og porene blir mindre synlige. Den er drøy i bruk siden man ikke trenger mange dråper for å dekke hele fjestet. Anbefales.

Mer Informasjon

LIFE IS A CRUISE presenteres i en todelt serie med fokus på ansiktet – glødende og med solfylte farger. Denne kolleksjonen inneholder sommer-makeup som kan brukes hele året, og som gir en naturlig glød til alle hudtoner for en frisk "akkurat tilbake fra feire"-look. Med en tre-produktrutine som passer for alle hudfarger, får huden en varmere farge med en naturlig glød, som om den hadde vært eksponert for sollys. MAESTRO UV SKIN DEFENSE PRIMER SPF 50 beskytter huden dagen lang. Denne flytende primeren kombinerer høy UV-beskyttelse med en antioksidanteffekt som legger et beskyttende slør på huden. Den lette teksturen trekker inn i huden uten å etterlate spor, slik at den ikke er mulig å se.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331