Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
NYHET

Giorgio Armani Beauty Red Cushion Foundation Case Python

Vurderinger
Velg farge
Python
Pris
300 kr
Finn i butikk
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Red Cushion Foundation Case
p94034977
v94037601
Giorgio Armani Beauty
NOK
300
Oppdag nye My Armani To Go , Armanis unike flytende foundation i puteformat, med byggbar dekkevne og 18 timers fuktighet. For en glød som er verdt en tur på den røde løperen! Kommer nå i 4 couture-inspirerte etuidesign med oppgradert funksjonalitet. Tilgjengelig i 5 nyanser. Den nye My Armani To Go er virkelig unik:
-Unik stil: dette ikoniske tilbehøret for ansiktet er gjenoppfunnet i 4 nye signaturrøde design inspirert av Giorgio Armanis haute couture: Lacquer, Effetto Python, Rouge Malachite og Crystals.
- En unik opplevelse: Redesignet for kvinner på farten. En skjult magnet sikrer at den er enkel å åpne og lukke. I tillegg kan etuiet åpnes helt opp til 180° vinkel, og det er derfor enkelt å få full tilgang til speil og du er sikret enkel påføring fra alle vinkler. Etter hver bruk bør du oppbevare applikatoren i en egen holder som er integrert i det nye designet.
- Unike resultater: Den ikoniske sammensetningen til My Armani to go leverer den luksuriøse gløden fra den røde løperen når du er på farten: Byggbar dekkevne, 18 timers fuktighet og SPF 23-beskyttelse for en strålende og jevnere hud når som helst, hvor som helst.
Vekt:
60 g
EAN:
4935421765152
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331