Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Nå får du en goodiebag til en verdi av 800 kr når du handler for samme sum! Gjelder kun på kicks.no, så langt lageret rekker.

Kampanje 20%

Giorgio Armani Beauty My Armani To Go Refill 5.5

Vurderinger
Velg farge
5.5
Pris
384 kr
480 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt  over 99 krFri frakt over 99 kr
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
My Armani To Go Refill
p89719924
v89719926
Giorgio Armani Beauty
NOK
384
Armanis nøkkel til en perfekt look når du er ute på farten. More than a Cushion er et must-have til ansiktet som gjør det enkelt å holde huden perfekt, uansett hvor du er. Et fremtidsrettet produkt som kombinerer en avansert formulering med et smalt og reisevennlig kompaktetui og en profesjonell applikator. Huden forvandles umiddelbart med én enkel påføring. En høyteknologisk essence-in-foundation – det essensielle tilbehøret er komplett. Fantastisk dekning, komfort og silkeaktig glød: med høy presisjon har formelmakerne bak MY ARMANI TO GO THE CUSHION funnet den perfekte balansen mellom skreddersydd, oppbyggelig dekning, og en lett "sminkeløs" følelse. Giorgio Armani Essence-In-Foundation Cushion spf 23 kommer i 6 nyanser, fra gulbeige til rosabeige og sandfargede toner, som matcher helt lyse til middels mørke hudtoner. #MyArmaniCushion
Vekt:
66 g
Hudtype:
Fet, Kombinert, Sensitiv, Moden, Normal
Farge:
Beige
Dekningsgrad:
Medium
Finish:
Matte
EAN:
3614271628633
Mer inspirasjon
Finn riktig mascara for deg

Finn riktig mascara for deg

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Beauty Test: Produktene som gir deg perfekte bryn

Ingen anmeldelser

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331