Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
My Armani to Go Cushion Compact 2
My Armani to Go Cushion Compact 2
My Armani to Go Cushion Compact 2
My Armani to Go Cushion Compact 2

My Armani to Go Cushion Compact 2

Giorgio Armani Beauty

Armanis nøkkel til en perfekt look når du er ute på farten. More than a Cushion er et must-have til ansiktet som gjør det enkelt å holde huden perfekt, uansett hvor du er.
675 kr
2
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Cathrine | 21-04-2019
Perfekt til min kombinerte hud. Sitter hele dagen uten å bli blank i t zonen hvis du setter den med pudder. Ultra lett på huden. Er matt uten å se tørr ut.

Mer Informasjon

Armanis nøkkel til en perfekt look når du er ute på farten. More than a Cushion er et must-have til ansiktet som gjør det enkelt å holde huden perfekt, uansett hvor du er. Et banebrytende produkt som kombinerer en avansert formulering med et smalt og reisevennlig kompaktetui og en profesjonell applikator. Huden forvandles umiddelbart i én enkel bevegelse. En høyteknologisk essence-in-foundation – det essensielle tilbehøret er komplett. Fantastisk dekning, komfort og silkeaktig glød: med høy presisjon har formelmakerne bak MY ARMANI TO GO THE CUSHION funnet den perfekte balansen mellom skreddersydd, oppbyggelig dekning, og en lett "sminkeløs" følelse. Giorgio Armani Essence-In-Foundation Cushion spf 23 kommer i 6 nyanser, fra gulbeige til rosabeige og sandfargede toner, som matcher helt lyse til middels mørke hudtoner. #MyArmaniCushion
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal
Farge:Beige
Dekningsgrad:Medium
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331