Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

20% på bryn- og øyemakeup! Gjelder utvalgte varemerker ved kjøp av minst 2 produkter.

Maestro Fusion 6
Maestro Fusion 6
Maestro Fusion 6
Maestro Fusion 6

Maestro Fusion 6

Giorgio Armani Beauty

Maestro Fusion er et nytt, revolusjonerende makeup-produkt til huden. Maestro Fusion har den letteste konsistens noensinne, absorberes øyeblikkelig og etterlater huden uten spor av makeup.
570 kr
6
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Louise | 26-04-2019
Perfekt foundation for sommeren! En kjenner ikke at en har den på huden fordi den er så lett og silkemyk. Den gir en naturlig finish med glød. Den gir en medium dekk på meg. Jeg kjøper den i fargen 4 til vinteren og i fargen 6 til sommeren. Jeg er typisk, nordisk lys med kommunefarget /blondt hår. Farge 6 er bare helt nydelig, den høres mørk ut, men farge 6 i maestro er lysere enn i andre Giorgio Armani-foundationer. Jeg har forresten nøytral hudtone, eller nøytral til litt gul hud, så de fargene er perfekte. Dette er alt i alt en veldig lett, naturlig, fresh og fin foundation. Passer for deg med oljehud og kominasjonshud, fordi huden blir ikke greasy og ekkel, men holder seg hele dagen. Huden blir i grunn finere og finere utover dagen fordi foundationen smelter inn i huden. Dette er min go to sommerfoundation. Om vinteren kan jeg noen ganger helle mot en foundation med full dekk.
Andreea Elizabet Ungureanu | 20-02-2017
This foundation is THE ONE! Must have it!Perfect skin, medium to light coverage.
Hilde | 17-02-2017
Den beste foundation jeg har prøvd. Silkemyk på huden, holder hele dagen og gir en fin glød til ansiktet. Verdt hver krone:)

Mer Informasjon

Maestro Fusion er et nytt, revolusjonerende makeup-produkt til huden. Maestro Fusion har den letteste konsistens noensinne, absorberes øyeblikkelig og etterlater huden uten spor av makeup. Maestro glir lett over huden, gir en jevn og glatt hud, fremhever hudens naturlige glød og gir en feilfri og naturlig finish. Takket være den unike, lette og revolusjonerende konsistensen, matcher fargene flere forskjellige hudtoner. Hentes opp med pipette og påføres ansiktet med fingertuppene, på samme måte som du påfører ansiktskrem. Maestro Fusion har fått mer enn 30 internasjonale Beauty Awards.
Hudtype:Kombinert|Fet|Normal
Dekningsgrad:Lett
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331