Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

Maestro Fusion 4,5
Maestro Fusion 4,5
Maestro Fusion 4,5
Maestro Fusion 4,5
Maestro Fusion 4,5

Maestro Fusion 4,5

Giorgio Armani Beauty

Giorgio Armani Beauty Maestro Fusion Foundation. Den usynlige revolusjonen. Enstemmig resultat. Anerkjent av 19 internasjonale skjønnhetsredaktører.
600 kr
4,5
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Maestro Fusion
p490541
v83327791
Giorgio Armani Beauty
NOK
600

Omtaler

Sophie | 15-12-2019
Silkemyk hud, smitter ikke av og holder hele dagen!
Louise | 26-04-2019
Perfekt foundation for sommeren! En kjenner ikke at en har den på huden fordi den er så lett og silkemyk. Den gir en naturlig finish med glød. Den gir en medium dekk på meg. Jeg kjøper den i fargen 4 til vinteren og i fargen 6 til sommeren. Jeg er typisk, nordisk lys med kommunefarget /blondt hår. Farge 6 er bare helt nydelig, den høres mørk ut, men farge 6 i maestro er lysere enn i andre Giorgio Armani-foundationer. Jeg har forresten nøytral hudtone, eller nøytral til litt gul hud, så de fargene er perfekte. Dette er alt i alt en veldig lett, naturlig, fresh og fin foundation. Passer for deg med oljehud og kominasjonshud, fordi huden blir ikke greasy og ekkel, men holder seg hele dagen. Huden blir i grunn finere og finere utover dagen fordi foundationen smelter inn i huden. Dette er min go to sommerfoundation. Om vinteren kan jeg noen ganger helle mot en foundation med full dekk.
Andreea Elizabet Ungureanu | 20-02-2017
This foundation is THE ONE! Must have it!Perfect skin, medium to light coverage.

Mer Informasjon

Giorgio Armani Beauty Maestro Fusion Foundation. Den usynlige revolusjonen. Enstemmig resultat. Anerkjent av 19 internasjonale skjønnhetsredaktører.
Utnevnt til Prix d’Excellence de la Beauté Marie Claire 2013, hvor hovedkriterium er innovasjon; Maestro fusion make-up er den revolusjonerende nye make-up-formelen fra Giorgio Armani Beauty – skreddersydd for alle hudtoner.
Fra tekstiler til kosmetik: en tekstur som gir en sminkeløs følelse, inspirert av det tynneste stoffet i verden: Super Organza, lansert i 2012 under vår/sommer Privé Haute Couture-visningen.
En uforglemmelig og unik tekstur, laget med patentert Fusion Technology. En ultrafint oljepigmentsuspensjon som perfeksjonerer huden.
Maestro er ikke en foundation, men likevel mer enn en skin-perfector; den konsentrerer nemlig fordelene ved dem begge:
- 11% pigmenter for en hudperfeksjonerende tone. Ingen pudder, så ingen maskeeffekt.
- Lav overflatespenning: For den raskeste, enkleste påføringen.
- Ekstra:
Perfekt hudoverflate takket være myke partikler som gir det tynneste korrigerende dekket, og en ekstraordinær sensorisk følelse.
Volum:30 ml
Hudtype:Kombinert|Fet|Normal
Dekningsgrad:Lett
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331