Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

More of SUPER SALE: 30% på salgsprisen

Maestro Fusion 3
Maestro Fusion 3
Maestro Fusion 3
Maestro Fusion 3

Maestro Fusion 3

Giorgio Armani Beauty

Maestro Fusion er et nytt, revolusjonerende makeup-produkt til huden. Maestro Fusion har den letteste konsistens noensinne, absorberes øyeblikkelig og etterlater huden uten spor av makeup.
545 kr
3

Omtaler

Andreea Elizabet Ungureanu | 20-02-2017
This foundation is THE ONE! Must have it!Perfect skin, medium to light coverage.
Hilde | 17-02-2017
Den beste foundation jeg har prøvd. Silkemyk på huden, holder hele dagen og gir en fin glød til ansiktet. Verdt hver krone:)
Nina | 08-08-2016
En av de beste foundatione jeg har prøvd. Gir god dekk,føles ekstremt lett på huden. Jevner ut hudtone. Lang holdbarhet. Verdt hver krone !

Mer Informasjon

Maestro Fusion er et nytt, revolusjonerende makeup-produkt til huden. Maestro Fusion har den letteste konsistens noensinne, absorberes øyeblikkelig og etterlater huden uten spor av makeup. Maestro glir lett over huden, gir en jevn og glatt hud, fremhever hudens naturlige glød og gir en feilfri og naturlig finish. Takket være den unike, lette og revolusjonerende konsistensen, matcher fargene flere forskjellige hudtoner. Hentes opp med pipette og påføres ansiktet med fingertuppene, på samme måte som du påfører ansiktskrem. Maestro Fusion har fått mer enn 30 internasjonale Beauty Awards.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331