Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Face Fabric Foundation 4.0
Face Fabric Foundation 4.0
Face Fabric Foundation 4.0
Face Fabric Foundation 4.0
Face Fabric Foundation 4.0

Face Fabric Foundation 4.0

Giorgio Armani Beauty

Face Fabric er som det perfekte par jeans: en personlig fit, en second skin-effekt. en ekstra matt finish, skreddersydd for ferskenmyk hud. Formelen passer til alle anledninger.
420 kr
4.0
Fri frakt og retur til butikkFri frakt og retur til butikk
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Ina | 26-07-2018
Ny favoritt! Perfekt til varme sommerdager, og enkel makeup. Gjør det den lover for min del.

Mer Informasjon

Face Fabric er som det perfekte par jeans: en personlig fit, en second skin-effekt. en ekstra matt finish, skreddersydd for ferskenmyk hud. Formelen passer til alle anledninger. Den er lett - hverken fettetet eller pulverisert - og har en frisk og smeltende tekstur som glir like lett på som dine yndlingsjeans. Så behagelig at det er som å gli inn i dine favorittjeans. Ved å kombinere gjennomsiktige pigmenter av mineraljern og titanoksid med organiske "innsjøer" smelter formelen på huden, og blander seg umiddelbart med overflaten. Ideell for ung hud. Face Fabric hvisker bort ugjenvheter og synlige porer. Den inneholder to forskjellige teknologier, "Softlash oil" og 3D elastick "MicroFil Texturizer", som på kun få sekunder får huden til å se jevnere og naturligere ut en aldri før. Dette er den ultimate must-have for alles sminkegarderober.
Hudtype:Kombinert|Fet|Normal
Dekningsgrad:Lett
Finish:Matte
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331