Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
Designer Lift 5,5
Designer Lift 5,5
Designer Lift 5,5
Designer Lift 5,5
Designer Lift 5,5
Designer Lift 5,5

Designer Lift 5,5

Giorgio Armani Beauty

Designer Lift er en foundation som fremhever den naturlige skjønnheten. Den gir ansiktet fornyet utstråling og glød, lysner og glatter ut huden.
655 kr
5,5
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp

Omtaler

Hedda | 21-03-2019
Litt skuffet over denne. Hadde brukt Luminous Silk i lang tid da jeg bestemte meg for å teste denne, for fikk høre at den hadde bedre dekkevne. Denne ser fin ut den første timen etter påføring, så blir den "kakete" og deler seg rundt nese, munn og mellom øyenbrynene. Likte derimot fargen mye bedre, så tar jeg et pump av begge to til hverdags :)
Fabiana | 06-03-2018
FANTASTISK OG PERFEKT FOUNDATION TIL VOKSEN HUD.
Benedicte Bersvendsen | 12-04-2017
Jeg er veldig fornøyd med denne foundation! Den gir fin glød, er lett å påføre og ser veldig naturlig ut! Skulle gjerne ønske meg litt mer dekkevne, men det er vanskelig å finne fouandations som gir glød framfor matt finish, samtidig som den er fulldekkende. Så jeg klager ikke. Det er uansett fullt mulig å bygge med denne, uten at det ser lagete og unaturlig ut! Jeg legger alltid to runder med denne i t-sonen, der jeg trenger mer dekk, og det ser like naturlig ut som på kinnene, der jeg kun har et lag. Anbefaler en av Girogio Armani sine primere for best mulig resultat!

Mer Informasjon

Designer Lift er en foundation som fremhever den naturlige skjønnheten. Den gir ansiktet fornyet utstråling og glød, lysner og glatter ut huden. Den har en perfekt og naturlig dekkevne, som gir fin utstråling og glød som holder hele dagen. Legges med foundationbørsten Designer Blush #15.
Volum:30 ml
Hudtype:Tørr|Kombinert|Fet|Sensitiv|Moden|Acneutsatt hud|Normal
Dekningsgrad:Høy
Finish:Dewy
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331