Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Christmas Calendar! 50% på skjønnhetsfavoritter hver dag fram til julaften!

Power Fabric Concealer 2
Power Fabric Concealer 2
Power Fabric Concealer 2

Power Fabric Concealer 2

Giorgio Armani Beauty

Giorgio Armani Beauty Power Fabric Concealer er full dekning i ett strøk. Den skjuler alle ujevnheter som mørke ringer, rødhet og urenheter.
360 kr
2
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Power Fabric Concealer
p90568759
v90568770
Giorgio Armani Beauty
NOK
360

Omtaler

Ella | 19-10-2019
Har kombinert hud type og hørte mye bra om denne concealeren. Må si jeg er litt skuffet da den er ganske fin med en gang man tar den på men i løpet av dagen krakelerer den og fremhever de små linjene. Dekken er mer medium en full vil jeg si. Og sies å at den kan brukes som øyeskyggebase det kan den heller ikke. Har vært ganske fornøyd med mye av det andre fra armani men denne traff ikke mål. Synes Mac studio fix concealer er myye bedre i holdbarhet, dekk og naturlig resultat. Hvis man har tørr til normal hud vil jeg tro denne er god men ikke på kombinert til oljete.. dessverre.

Mer Informasjon

Giorgio Armani Beauty Power Fabric Concealer er full dekning i ett strøk. Den skjuler alle ujevnheter som mørke ringer, rødhet og urenheter. Formelen er elastisk og er dermed enkel å blende for bruk på større områder. Concealeren er innovativt formet med flat overflate for ergonomisk påføring.
Hudtype:Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
Dekningsgrad:Medium
Finish:Neutral
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331