Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

Akkurat nå! Fri frakt på alle bestillinger over 100 kr med Bring. Gjelder til 17/11.

Seriously Shine Free 75 ml

Seriously Shine Free 75 ml

Formula 10.0.6

En lett, oljefri og fuktighetsgivende rens som mykgjør huden, absorberer overflødig talg og gir huden en matt finish som varer hele dagen.
99 kr
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
Gratis vareprøver i hver bestillingGratis vareprøver i hver bestilling
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
Seriously Shine Free
p856871
v42067462
Formula 10.0.6
NOK
99

Omtaler

Martine | 04-03-2018
Bruker denne hver dag og den holder virkelig oljen borte. Elsker den!
Katrine | 11-03-2015
Kjøpte denne blindt på nett, og ble veldig skuffet. Denne gjør sminken mer kakete enn alternativet mitt, og jeg trodde jeg fikk en mattende krem, det fikk jeg ikke. Som mange skriver, renner den ut av tuben, og konsistensen er ikke bra. I tillegg har den en grusom lukt, som ikke forsvinner i løpet av dagen. Ganske pinlig faktisk. Jeg ville lett etter andre alternativer, og personlig går jeg tilbake til den gamle som faktisk ikke er så verst.
Rebecca Jasmin | 27-05-2014
Når jeg begynte med denne kremen gikk det jeg hadde av kviser/betent hud bort, veldig positivt! Men den gir lite fuktighet og huden kjennes fortsatt tørr etter det andre laget med krem. I tillegg lukter den stygt.

Mer Informasjon

En lett, oljefri og fuktighetsgivende rens som mykgjør huden, absorberer overflødig talg og gir huden en matt finish som varer hele dagen. Inneholder aloe vera, som tilfører fuktighet og gir huden et friskt utseende. Greensil er et bambusekstrakt som matter ned huden ved å absorbere talgmengder på opptil 200 % av sin egen vekt. Gjør huden fløyelsmyk.
Hver morgen og kveld. Brukes på nøye renset hud. Masseres inn over hele ansiktet med lette bevegelser. Unngå området rundt øynene.
Water (Aqua), Aloe Barbadensis Leaf Juice, Caprylic/Capric, Triglycerides, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Glycerin, Alcohol Denat, Lecithin, Epilobium Angustifolium Extract, Trapaeolum Majus Extract, Terminalia Chebula Extract, Porphyridium Cruentum Extract, Hydroxyethol Ethylcellulose, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Bambusa Arundinacea (Bamboo) Stem Extract, Tocopheryl Acetate, Salicyic Acid, Sodium Salicylate, Tocopherol, Echinacea Angustifolia Extract, Pantherol, Fragrance/Parfum, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben. R06-08.
Volum:75 ml
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2019Kundeservice 955 10 331