Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FOREO UFO Mini Fuchsia

Vurderinger
Velg farge
Fuchsia
Pris
1 195 kr
Tilgjengelighet i butikk
Fri frakt over 99 kr.
Fri frakt over 99 kr.
Hjemleveranse
Hjemleveranse
UFO Mini
p90332117
v90332118
FOREO
NOK
1195
FREMHEV STRÅLENDE HUD
UFO er verdens mest avanserte smart-ansiksmaske, designet for å forvandle din favoritt 20 minutters ansiktsbehandling til en 90 sekunders behandling. Den kombinerer UFO-aktiverte dukmasker med Hyper-Infusjon Teknologi (varme, kjøling & T-Sonic pulseringer) og LED-lys terapi for en hjemmebehandling på profesjonelt nivå. Varmen åpner opp porene, T-Sonic pulseringen setter aktive ingredienser inn i huden og kryoterapi både forsegler de aktive ingrediensene og strammer opp huden.
VELKOMMEN TIL FREMTIDEN
Ulikt fra tradisjonelle dukmasker, tilbyr UFO fantastiske hudpleieresultater på kun 90 sekunder. Kombinasjonen av nedkjøling, oppvarming og T-Sonic pulseringer med rød, blå, og grønn LED-lys terapi via forhåndsbestemte programmer, gjør det mulig for deg å ha en avslappende og effektiv spa-behandling på proffesjonelt nivå komfortabelt i ditt eget hjem.
NY METODE FOR ANSIKTSMASKE
UFO sklir uanstrengt over hver eneste centimeter av ansiktet ditt, og aktiverer essensielle ingredienser fra våre eksklusive Koreanske dukmaske-formler. De UFO-aktiverte dukmaskene er laget av myk mikrofiber, infisert med plante- og fruktekstrakter, konsentrert botanisk olje og naturlig blomstervann. Hver eneste dukmaske er samkjørt med en forhåndsprogrammert UFO app kontrollert rutine-behandling for å forsterke deres effekt og forsikre en glødende hud.
• 90 sekunders ansiktsmaske behandling som fungerer kombinert med spesielt produserte dukmasker som aktiverers av UFO maskinen
• UFO benytter hyper-infusion technology som kombinerer varme for åpning av porer, T-Sonic pulseringer som tilfører aktive ingredienser dypere inn i huden og kryoterapi for å forsegle ingrediensene og stramme oppp huden.
• Flash termoterapi varmes opp øyeblikkelig for å mykgjøre huden og åpne porene, og tilfører dukmaskens ingredienser til de dypeste lag av huden
• Flash Cryo-Terapi kjøler raskt ned for å løfte og stramme opp huden, minske synlighet av porer og redusere inflammasjon
• Hver behandling inkluderer en nøye utvalgt kombinasjon av temperatur og pulserings intensitet for maksimal effekt og beroligende ansiktsmassasje
• UFO inkluderer en rekke av LED-lys terapi behandlinger som tilbyr tre fotofaser, inkludert anti-aldrende (rød LED), lysnende (grønn LED) og anti-acne (blå LED)
• Rødt LED-lys fjerner tegn til aldring og stimulerer kollagenproduksjon slik at huden fremstår som yngre
• Grønt LED-lys lysner en matt hudfarge, jevner ut hudtonene og gir øyeblikkelig økt glød i huden
• Blue LED dreper bakterier som forårsaker acne og stimulerer blodsirkulasjonen for en sunnere hudtone
• UFO synkroniseres med FOREO appen for å få mest ut av maskinen, ved å kontrollere T-Sonic pulseringen, lysets intensitet,og varme/kjølende effekt.
• Produsert av medisinsk silikon
• USB-ladbar og 100% vanntett
• 2 års garant
1. Last ned FOREO sin app og synkroniser den med din UFO maskin. Skann strekkoden til din dukmaske med appen. Bhandlingen vil automatisk synkroniseres med din UFO, så du kan starte maskinen direkte fra appen.
2. Separer ringen fra UFO maskinen, plasser dukmasken på maskinen og lås den fast ved å sette ringen tilbake på plass .
3. Gli forsiktig UFO maskinen i sirkulære bevegelser over hele ansiktet til maskinen skru seg av. Kast dukmasken og skyll ren UFO maskinen med rennende vann.
4. Klapp gjenværende essens inn i huden med fingrene, og avslutt behandlingen med din favoritt fuktighetskrem.
Bruttovekt:
244 g
EAN:
7350092134330
Mer inspirasjon
Beauty Test: Dreamy Day Creams

Beauty Test: Dreamy Day Creams

Beauty Test: Finn riktig solkrem for din hud

Beauty Test: Finn riktig solkrem for din hud

Hva synes du?

Omtaler & vurderinger

Kristine Salvador Paulsen er medlem i KICKS Club

Like (0)
Malgorzata Sobocinska er medlem i KICKS Club

Like (0)
Anna er medlem i KICKS Club

Like (0)
Sunniva er medlem i KICKS Club

Like (0)
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Hjemlevering
    Hjemlevering
  • Gratis vareprøver
    Gratis vareprøver

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

Gratis vareprøver

På kicks.no kan du velge å få med to gratis vareprøver for hver bestilling

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331