Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.

FINAL SALE! Nå har vi senket salgsprisen ytterligere!

LUNA Go Normal Skin
LUNA Go Normal Skin
LUNA Go Normal Skin
LUNA Go Normal Skin

LUNA Go Normal Skin

Foreo

LUNA™ go er den perfekte ansiktsrensebørsten for en travel livsstil.
995 kr
Normal Skin
Fri frakt over 500 krFri frakt over 500 kr
EkspressleveringEkspresslevering
KICKS Club: Poeng på alle kjøpKICKS Club: Poeng på alle kjøp
LUNA Go
p89154522
v89154517
Foreo
NOK
995

Omtaler

Syvsover | 29-06-2019
Ja alså denne her vart jeg svært skuffet over. Har aldri hatt så dårlig hud som den perioden da jeg brukte denne regelmessig. Helt hav med utslett og acne, og jeg passte på å desinfisere denne ofte så de kan ikke være det. Denne børsten fjerner det naturlige fettlaget ditt i ansiktet, og ansiktet ditt vil da produsere masse naturlige oljer som klogger porer. De resulterer i kviser. Anbefales heller å bare bruke en vanlig og skånsom ansiktsrens for de med sensitiv hud.
Ine | 31-05-2019
Denne brukes uten tvil hver dag!
Ingvild | 11-07-2018
Helt fantastisk! Etter at jeg kjøpte denne gikk jeg gjennom en "purge" der en del underliggende kviser kom fram, og nå er huden min mye renere og finere etter 1 måneds bruk. Huden føles fantastisk ren etterpå, og selv om den er liten, gjør det ingenting. Lang batterilevetid, så det er også et pluss

Mer Informasjon

LUNA™ go er den perfekte ansiktsrensebørsten for en travel livsstil. Takket være den kompakte størrelsen og T-Sonic™ -teknologi, kan du nyte en komplett hudpleieløsning når du vil, uten kompromiss. LUNA™ go fjerner forsiktig døde hudceller, løser opp fylte porer med makeup rester, og fjerner 99,5% av smuss og fett fra huden. Børstens anti-aldringsfunksjon lager fine linjer og gjør at rynker blir mindre synlige, og huden fastere. LUNA™ go tilbyr en tilpasset rengjøring som er skreddersydd for alle forskjellige hudtyper, med fire forskjellige børstehoder for sensitiv, normal, blandet og fet hud. Den ultra hygieniske silikonpenselen er 35 ganger mer hygienisk enn nylonbørster. Hver fulle ladning varer i opptil 30 bruksområder.
• Bruk vanlig rengjøringsmiddel. Skyll LUNA™ go under lunkent vann, og trykk på aktiveringsmodus.
• Masser rensen rundt i ansiktet sammen med LUNA™ go i 1 minutt. Vask og tørk ansiktet, og deretter påfør din vanlige hudkrem.
• Aktiver anti-aldringsknappen LUNA™ go. Hold anti-aldringsknappen på i 1 minutt, på områder hvor rynker ofte forekommer. Trykk deretter på knappen igjen for å slå av apparatet, og skyll ansiktet. Denne rutinen skal ta 1 minutt.
Få først, Betal senere. Del opp, Betale Direkte med kort.
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2020Kundeservice 955 10 331