Det virker som du bruker en gammel webleser. Det kan gjøre slik at alt på siden ikke fungerer eller ser ut som det skal.
  • Fri frakt over 99 kr
    Fri frakt over 99 kr
  • Poeng på alle kjøp
    Poeng på alle kjøp
  • Hjemlevering
    Hjemlevering

Christmas Calendar! Opptil 30-50% hver dag! Se alle lukene her!

Kampanje 20%

FOREO LUNA 3 MEN

Vurderinger
Pris
1 756 kr
2 195 kr
Fri frakt over 99 kr
Fri frakt over 99 kr
Hjemleveranse
Hjemleveranse
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
KICKS Club: Poeng på alle kjøp
LUNA 3 MEN
p94022938
v94022939
FOREO
NOK
1756
FOREO presenterer LUNA 3 MEN – din nye daglige rengjøringsrutine. På bare ett minutt blir huden din og porene dine både renere og klarere takket være T-Sonic-pulseringer som arbeider i dybden og fjerner både olje og smuss. Når det forsvinner, øker hudens evne til å absorbere hudpleieproduktene du påfører etterpå.
Det ikke-porøse silikonet er nå hele 25 % mykere enn på tidligere LUNA-versjoner og så skånsomt at du kan bruke børsten både morgen og kveld sammen med rengjøring. Siden det ikke samler seg bakterier på materialet, kan du ta med deg børsten på treningssenteret, på reise eller når du er på farten.
LUNA 3 MEN gjør også huden mykere og hjelper deg med å unngå irritasjon som kan oppstå ved barbering, samt problemer med innvokste hårstrå. LUNA 3 MEN forbereder med andre ord huden klar før barbering, noe som gir et bedre resultat.
LUNA 3 MEN har to sider: Forsiden er beregnet på rengjøring, mens baksiden gir deg mulighet til å jobbe inn etterfølgende hudpleie for å oppnå en oppstrammende effekt. Du kan velge mellom 16 ulike intensiteter, og det er enkelt å koble LUNA til FOREO FOR YOU-appen via Bluetooth. Hvis du ikke bruker appen, kan du velge hurtigkommandoen ved å trykke på universalknappen på LUNA. Hold knappen inne i 3 sekunder for å slå den av.
LUNA 3 MEN er helt vanntett, slik at du kan bruke den i dusjen. Den er enkel å lade med den medfølgende USB-kabelen. Én lading (ca. 1 time) holder til opptil 650 gangers bruk før du må lade LUNA på nytt.
Første gang du bruker LUNA, må du synkronisere den i appen. På den måten låser du den opp og registrerer ditt nye FOREO-produkt for å få 2 års garanti.
1. Fjern eventuelle makeup-rester.
2. Påfør rengjøring på LUNA eller i ansiktet.
3. Fukt LUNA, og start den – enten via appen der du velger intensitet, eller ved hjelp av hurtigkommandoen.
4. Rengjør huden ved å gjøre sirkelbevegelser med lett hånd i hele ansiktet i ett minutt. Når rutinen er ferdig, slår LUNA seg av. Skyll deretter av den.
5. Etter avsluttet rengjøringsrutine påfører du fuktighetskrem eller serum i ansiktet.
6. Hvis du ønsker anti-aldringsmassasje, bruker du baksiden av LUNA til å massere inn produktet ved å jobbe innenfra og opp i ”løftende bevegelser”. Dette kan du velge å gjøre hver dag eller ved behov.
Vekt:
126 g
Hudtype:
Fet|Kombinert|Sensitiv|Moden|Normal|Acneutsatt hud|Tørr
EAN:
7350092139694
Mer inspirasjon

Hva synes du?

La andre få vite hva du synes!
Logg innog vær den første til å anmelde dette produktet.

Ingen anmeldelser

0.0
Basert på 0 omtaler
Les mer

KICKS Club: Poeng på alle kjøp

Du samler bonuspoeng på alle kjøp, både i butikk & online

Hjemleveranse til døren

Få din bestilling levert direkte hjem til døren

Ekspertrådgivning

Få ekspertråd av våre utdannede skjønnhetseksperter

KICKS nyhetsbrev

Regsistrer deg for vårt nyhetsbrev og få de siste tilbudene og nyhetene.

Fraktmåter
Bring & Helthjem
Betalingsmåter
Klarna, Vipps, Kort
KICKS er Nordens ledende kosmetikkjede med over 250 butikker i Norge, Sverige og Finland. Hos KICKS jobber over 237 makeupartister, 123 hudterapeuter og 734 skjønnhetseksperter for å hjelpe deg med å finne det beste innen makeup, duft, hudpleie og hårpleie.
Copyright © KICKS 2021Kundeservice 955 10 331